White label

Alles in je eigen huisstijl 

Het kunnen aanbieden van een white-label oplossing is inderdaad een belangrijk aspect voor veel Backoffice-Uitzendpartijen. Hiermee kunnen ze de software aanpassen aan hun eigen merkidentiteit en de indruk wekken dat ze hun eigen op maat gemaakte softwareplatform gebruiken. Dit biedt verschillende voordelen:

 1. Merkconsistentie: Het stelt de uitzendpartijen in staat om een consistente merkervaring te bieden aan hun klanten door hun eigen logo, huisstijl en kleuren te gebruiken.

 2. Professionaliteit: Het gebruik van white-label software draagt bij aan een professionele uitstraling, wat het vertrouwen van klanten kan vergroten.

 3. Klantrelaties: Het versterkt klantrelaties doordat klanten zien dat de software is aangepast aan de specifieke behoeften van de uitzendpartij, wat de klantloyaliteit kan vergroten.

 4. Concurrentievoordeel: Het hebben van white-label software kan een concurrentievoordeel bieden omdat het aangepaste oplossingen biedt die passen bij de unieke behoeften en branding van de uitzendpartij.

 5. Flexibiliteit: Het stelt uitzendpartijen in staat om de software aan te passen en te rebranden op basis van veranderende zakelijke behoeften en markttrends.

Flexxuur begrijpt het belang van white-labeling en de mogelijkheid biedt om de software aan te passen aan de huisstijl van de uitzendpartij. Dit kan een aanzienlijke meerwaarde bieden voor uitzendorganisaties die op zoek zijn naar professionele, aanpasbare oplossingen om hun backoffice-activiteiten te beheren en tegelijkertijd een sterke merkidentiteit te behouden. Hierdoor kunnen ze hun eigen softwareplatform aan hun klanten presenteren, wat de geloofwaardigheid en klanttevredenheid kan vergroten.

Arbeidscontracten

Inderdaad, het kunnen aanpassen van alle contracten, loonstroken en andere documenten met je eigen logo is een waardevolle functie voor uitzendorganisaties. Dit biedt een consistente merkervaring voor zowel flexwerkers als klanten en kan verschillende voordelen met zich meebrengen:

 1. Professionele uitstraling: Het gebruik van aangepaste documenten met je eigen logo draagt bij aan een professionele uitstraling, wat het vertrouwen van klanten en flexwerkers kan vergroten.

 2. Merkherkenning: Het versterkt merkherkenning en -vertrouwen, aangezien alle documenten in lijn zijn met de merkidentiteit van de uitzendorganisatie.

 3. Consistentie: Het zorgt voor consistentie in de communicatie, waardoor een uniforme uitstraling wordt gehandhaafd in alle documenten die aan klanten en flexwerkers worden verstrekt.

 4. Klanttevredenheid: Klanten kunnen het waarderen als ze documenten ontvangen die zijn aangepast aan hun uitzendpartner, wat kan bijdragen aan een positieve klantervaring.

 5. Flexwerkerstevredenheid: Flexwerkers voelen zich mogelijk meer betrokken en serieus genomen als ze documenten ontvangen die zijn aangepast aan de uitzendorganisatie waarvoor ze werken.

 6. Professionaliteit: Het gebruik van aangepaste documenten onderstreept de professionaliteit van de uitzendorganisatie en kan helpen bij het positioneren als betrouwbare partner.

Flexxuur begrijpt als geen ander dat deze behoefte aan aanpassing en branding de mogelijkheid biedt om documenten met het eigen logo aan te passen, wat uitzendorganisaties kan helpen om een sterke merkidentiteit te behouden en klantrelaties te versterken. Dit draagt bij aan een positieve en professionele uitstraling binnen de branche.

Professioneler overkomen

Het vermogen om je eigen Backoffice-Uitzendbureau naar buiten te treden met behulp van de software van Flexxuur is een opvallende functie. Hiermee kunnen uitzendorganisaties een zeer gepersonaliseerde en op maat gemaakte merkervaring bieden aan hun klanten en flexwerkers. Enkele voordelen van deze mogelijkheid zijn onder andere:

 1. Merkconsistentie: Je kunt je eigen merkidentiteit tot uiting brengen in alle aspecten van de software, van kleuren tot logo’s, wat zorgt voor een consistente merkbeleving.

 2. Professionaliteit: Het gebruik van aangepaste software versterkt de professionele uitstraling van je uitzendbureau en draagt bij aan het vertrouwen van klanten en flexwerkers.

 3. Uniciteit: Het stelt je in staat om je te onderscheiden van de concurrentie door een unieke en herkenbare merkervaring te bieden.

 4. Klantrelaties: Klanten kunnen de indruk krijgen dat ze met een toegewijde en op maat gemaakte dienstverlener werken, wat kan leiden tot sterkere klantrelaties en loyaliteit.

 5. Flexwerkerstevredenheid: Flexwerkers kunnen een gevoel van betrokkenheid ervaren als ze gebruikmaken van software die speciaal is ontworpen voor het uitzendbureau waarvoor ze werken.

 6. Marketingvoordelen: Het hebben van je eigen aangepaste software kan een marketingvoordeel zijn bij het aantrekken van nieuwe klanten en flexwerkers.

Het vermogen om je eigen huisstijl en bedrijfsnaam op de software van Flexxuur toe te passen, biedt uitzendorganisaties de mogelijkheid om een krachtige merkidentiteit op te bouwen en uit te stralen. Hierdoor kunnen ze hun bedrijf op een professionele en unieke manier presenteren aan de markt, wat kan bijdragen aan groei en succes in de uitzendbranche.

White Label

Klanten kunnen vertrouwen hebben in onze software omdat ze hun eigen huisstijl, inclusief logo en kleuren, kunnen toepassen op alle documenten, wat zorgt voor merkconsistentie en een professionele uitstraling.

Maak nu een afspraak

Wie wil er nu niet een eigen software, met Flexxuur is dit te verwezelijke