White label

Alles in je eigen huisstijl 

Hoe het is

Veel aanbieders hebben alles wat je als Backoffice-Uitzendpartij nodig hebt, zij hebben alle faciliteiten om alle processen in een goede baan te leiden, maar kunnen zij ook echt white label toepassen ? 

Hoe je het zou willen

Buiten dat Flexxuur dit alles optimaal heeft gedigitaliseerd, is het ook mogelijk om je eigen logo naar buiten te dragen in onze software, je eigen huisstijl kleur. Zo lijkt het voor je klanten dat je, je eigen software gebruikt, kom je nog professioneler over.

Arbeidscontracten

Alle contracten, loonstroken en overige documenten voor jou flexwerkers met jou logo maar ook voor jullie klanten, alles met je eigen logo, wie wil dit nu niet.

Professioneler overkomen

Dankzij de software van Flexxuur wordt het je mogelijk gemaakt om als je eigen Backoffice-Uitzendbureau naar buiten te treden.De kleuren in je eigen ontworpen huisstijl, je eigen bedrijfsnaam op onze software.

White Label

Wat geeft jou klant nog meer vertrouwen in onze software, dat zij haar eigen huisstijl, lees logo op alle documenten kunnen krijgen, zoals contracten, loonstroken en alle overeenkomsten die nodig zijn voor een goede samenwerking. Ook de kleur van de huisstijl van de klant is aan te passen.

Maak nu een afspraak

Wie wil er nu niet een eigen software, met Flexxuur is dit te verwezelijke