Maak je werk gemakkelijker

Gewerkte uren van uitzendkrachten foutloos verwerken. Eenvoudig nieuwe uitzendkrachten. digitaal inschrijven.

Geautomatiseerd de juiste toeslagen en vergoedingen verwerken

Het handmatig controleren van gewerkte en geschreven uren op cao-regelgeving is een lastige, tijdrovende en foutgevoelige klus. Flexxuur automatiseert het toekennen van onkostenvergoedingen en toeslagen aan jouw flexkrachten.

Het enige wat jij hoeft te doen is bij de klant de juiste cao aan te klikken en Flexxuur doet de rest, zoals het juiste bruto uurloon, de juiste overuren en eventuele ATV dagen bij de flexkracht in te regelen.

Referenties

Dankzij Flexxuur kunnen we foutloos en volledig geautomatiseerd de inleners-cao ondersteunen. Flexxuur is hierbij een betrouwbare partner gebleken, met veel kennis van zaken.

Dankzij Flexxuur zijn we veel meer compliant, waardoor onze flexkrachten altijd betaald krijgen waar ze recht op hebben.

Eenvoudige uren registratie

Flexxuur heeft de meest uitgebreide urenregistratie software voor je uitzendbureau! Met Flexxuur kun je namelijk snel, eenvoudig en foutloos gewerkte uren bijhouden van je uitzendkrachten. Het proces in Flexxuur kun je heel invoudig, mocht er toch een foutje zijn ingeslopen, via het digitale urenbrief, snel en efficiënt een correctie doorvoeren. 

Gemakkelijk reserveringen verwerken

In Flexxuur kunnen niet alleen gewerkte uren worden geschreven, maar ook verlofuren., tijd voor tijd uren, ATV dagen en overuren. Ook je uitzendkrachten, hebben in Flexxuur inzicht in hun tegoeden. Het automatiseren van deze verschillende uren types bespaart je tijd en zorgt voor een complete administratie.

Unieke debiteurenbeheer

Flexxuur heeft in zijn software een eigen debiteuren systeem voor de Backoffice-Uitzendorganistie. In dit systeem kan je in één oogopslag zien hoe jullie debiteuren ervoor staan en waar nodig worden hier automatisch herrinerringen na toe verzonden.

Alles wat u zoekt op een plek

Laten we eerlijk zijn de Uitzendbranche is er eentje die vrij complex is. Moderne Backoffice/Uitzend-organisaties moeten kunnen zoeken, plaatsingen maken, uren invoeren, CAO’s kennen, factureren, betalen, crediteren,  enzovoorts. En dit alles vanuit één systeem. In het huidige landschap moet dit systeem met data in de cloud, veilig en overal toegankelijk zijn. Op kantoor, vanuit huis of onderweg. Flexxuur is die thuisbasis voor je team.

Maak nu een afspraak

Uitzendsoftware gebouwd voor meer controle, lagere kosten en meer omzet, wie wil dit nu niet ?