De perfecte uitzendsoftware

Het probleem

Tijd is je meest waardevolle bezit. Handmatige taken zoals het versturen van e-mails, opschonen van data en bijhouden van communicaties kunnen die waardevolle tijd in beslag nemen. Hoe verminder je tijdrovende taken terwijl de organisatie blijft groeien?

De oplossing

Flexxuur zorgt voor eenvoudig registratie, processen, documenten opslag en communicatie in de gehele cycles. Zo realiseer je groei in de hele organisatie.

Work Smarter

Betrouwbaarheid en efficiëntie is het sleutelwoord voor jouw mid-office. Door slimme suggesties en handige functionaliteiten bespaart Flexxuur je veel tijd rondom zaken als  contracten en de juiste loonberekeningen. Zo kun jij je focussen op zaken waar je echt verschil kunt maken.

Je eigen rechten systeem

Binnen Flexxuur kun je aan elkaar rechten geven voor het systeem, wie mag wat doen ? Bijvoorbeeld: de debiteurenbeheer is alleen toegankelijk voor medewerkers van de boekhouding. Je kunt dus binnen Flexxuur iedere medewerker rechten geven van wat ze wel of wat ze niet mogen inzien, veranderen etc. etc. 

Looncorrecties via digitale urenbriefjes

Een foutje is zo gemaakt en menselijk, maar deze moeten wel goed en snel opgelost worden. Dankzij onze unieke digitale urenbriefjes is het mogelijk om een correctie in deze urenbriefjes te maken. Als er een correctie heeft plaats gevonden worden automatische alle facturen die daarbij komen kijken gegenereerd en op de loonstrook de correctie doorgevoerd.

De perfecte uitzendsoftware

Ook voor jou Backoffice/ Uitzendbureau is Flexxuur de perfecte software. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. Het grootste voordeel? Onze software is zó flexibel dat je al jouw inleners kunt bedienen hoe zij dat willen. Je voldoet altijd aan de unieke wensen van jouw klanten. Of dat nu gaat om het snel, eenvoudig en foutloos registreren van gewerkte uren van uitzendkrachten of om het verzamelen van alle documenten die relevant zijn voor uitzendkrachten, inleners en jouzelf – waarbij je zelf bepaalt wie welke documenten mag inzien, toevoegen of delen.

Maak nu een afspraak

Laten we eerlijk zijn de Uitzendbranche is er eentje die vrij complex is. Met Flexxuur genereer je voor je bedrijf meer tijd en dus geld.