De perfecte uitzendsoftware

Het dashboard van Flexxuur is zorgvuldig ontworpen om de gebruikerservaring te optimaliseren. Het biedt een overzichtelijke weergave met diverse tegels die specifiek zijn afgestemd op de meest gebruikte acties en taken van de gebruiker. Hierdoor kunnen gebruikers snel en intuïtief toegang krijgen tot de functionaliteiten die voor hen het belangrijkst zijn, zonder tijd te verspillen aan het zoeken naar specifieke tools of informatie.

Een opvallend kenmerk is dat zowel inleners als flexkrachten hun eigen persoonlijke dashboards hebben. Op deze dashboards worden de meest relevante actiepunten en informatie weergegeven die voor hen van belang zijn. Hierdoor kunnen ze direct zien welke taken ze moeten uitvoeren, belangrijke updates ontvangen en snel toegang krijgen tot hun gegevens.

Dit systeem draagt bij aan een gestroomlijnde en georganiseerde workflow voor uitzendorganisaties, klanten en flexwerkers. Het verhoogt de efficiëntie en verbetert de communicatie, waardoor alle betrokken partijen kunnen profiteren van een vlotte en effectieve samenwerking binnen het Flexxuur-platform.

Work Smarter

Betrouwbaarheid en efficiëntie staan centraal in het mid-office van Flexxuur. Dankzij slimme suggesties en handige functies bespaart de software aanzienlijk veel tijd bij zaken zoals het beheren van contracten en het uitvoeren van nauwkeurige loonberekeningen. Dit stelt uitzendorganisaties in staat om zich te concentreren op taken waar ze echt het verschil kunnen maken en hun dienstverlening kunnen verbeteren. Het maximaliseren van operationele efficiëntie is van cruciaal belang voor het succes van een uitzendbureau, en Flexxuur biedt de tools en ondersteuning om dat te bereiken.

Je eigen rechten systeem

Binnen Flexxuur kun je gedetailleerde toegangsrechten aan verschillende gebruikers toekennen, wat betekent dat je kunt bepalen wie wat mag doen binnen het systeem. Dit biedt aanzienlijke voordelen, zoals:

  1. Beveiliging: Je kunt gevoelige informatie beveiligen door alleen geautoriseerde medewerkers toegang te geven tot bepaalde functies of gegevens.

  2. Naleving: Het stelt je in staat om te voldoen aan compliance-vereisten door ervoor te zorgen dat alleen gemachtigde personen specifieke taken kunnen uitvoeren.

  3. Efficiëntie: Het minimaliseert fouten en verhoogt de efficiëntie door de juiste medewerkers toegang te geven tot de juiste tools en gegevens.

  4. Transparantie: Het biedt duidelijkheid over wie verantwoordelijk is voor welke taken en activiteiten binnen het systeem.

Het vermogen om gedetailleerde toegangsrechten te beheren binnen Flexxuur draagt bij aan een gecontroleerde en veilige werkomgeving, waarin alleen geautoriseerde acties kunnen worden uitgevoerd, wat zowel de beveiliging als de efficiëntie bevordert.

Looncorrecties via digitale urenbriefjes

Fouten zijn onvermijdelijk, zelfs in de meest geoptimaliseerde processen, maar het is van cruciaal belang dat deze fouten snel en grondig worden aangepakt. Onze unieke digitale urenbriefjes bieden een doeltreffende manier om correcties in de urenregistratie aan te brengen.

Wanneer een fout wordt ontdekt, kunnen correcties eenvoudig en direct worden doorgevoerd in de urenbriefjes. Wat dit systeem bijzonder maakt, is dat het niet alleen de correctie in de urenbriefjes aanbrengt, maar ook automatisch alle relevante facturen genereert die verband houden met de correctie. Dit zorgt voor een gestroomlijnde en nauwkeurige administratieve afhandeling.

Bovendien wordt de correctie ook op de loonstrook van de betrokken flexkracht verwerkt, wat zorgt voor transparantie en nauwkeurigheid in de financiële afhandeling. Dit is van bijzonder belang in de uitzendbranche, waar precisie en tijdigheid cruciaal zijn, en waarin het vermogen om fouten snel en efficiënt te corrigeren een waardevolle troef is.

De perfecte uitzendsoftware

Ook voor jou Backoffice/ Uitzendbureau is Flexxuur de perfecte software. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. Het grootste voordeel? Onze software is zó flexibel dat je al jouw inleners kunt bedienen hoe zij dat willen. Je voldoet altijd aan de unieke wensen van jouw klanten. Of dat nu gaat om het snel, eenvoudig en foutloos registreren van gewerkte uren van uitzendkrachten of om het verzamelen van alle documenten die relevant zijn voor uitzendkrachten, inleners en jouzelf – waarbij je zelf bepaalt wie welke documenten mag inzien, toevoegen of delen.

Maak nu een afspraak

Laten we eerlijk zijn de Uitzendbranche is er eentje die vrij complex is. Met Flexxuur genereer je voor je bedrijf meer tijd en dus geld.