Automatisering verandert alles

Het probleem

Veel uitzendorganisaties halen nog lang niet het maximale rendement uit hun dagelijkse werkzaamheden. Hoe efficiënt ga jij te werk en zijn er dingen die je slimmer kunt organiseren?

Het niet efficiënt kunnen werken, als de processen elkaar niet foutloos opvolgen, dan kost veel tijd, ergernis en geld.

De oplossing

We bieden Backoffice-Uitzendbureaus één geïntegreerde software oplossing voor het digitaliseren van alle bedrijfsprocessen. Onze oplossing is volledig ontworpen door en voor de klanten. Onze software wordt bedrijfsspecifiek ingericht en behoort daarmee tot de meest efficiënte uitzendsoftware op de markt. 

 

Uitzendsoftware op maat

De uitzendsoftware is zó flexibel dat je al je inleners op hun eigen, unieke wijze kunt bedienen. Je voldoet altijd aan de wensen van je klanten.

Ook volgt Flexxuur continu de trends in de uitzendbranche, zodat wij hier de juiste manier op in kunnen spelen.

Focus op je business

Als  Backoffive-Uitzendbureau wil je, je richten op je core business. Je wilt je niet druk maken om bijzaken, zoals het inschrijven van uitzendkrachten, het opstellen van een personeelsdossiers en het nabellen om de uren op tijd binnen te krijgen.

Dankzij Flexxuur kan je uitzendbureau zich richten op de core business!

Overzichtelijk dashboard

Het dashboard is ontworpen met het gemak voor de gebruiker in het achterhoofd. Op het dashboard zie je verschillende tegels vanuit waar je, je meest gebruikte acties kunt uitvoeren.

Ook hebben je inleners en flexkrachten beschikking over een eigen dashboard, met daarop de meest belangrijke actiepunten.

Automatisering verandert alles

Terwijl het hebben van alle data op één plek wellicht momenteel het ultieme doel is, is automatisering het geheime ingrediënt. Het wondermiddel. Het onderscheid je van de concurrentie. De focus op werving en selectie dat is voor u het allerbelangrijkste. Dankzij  Flexxuur kunt u Uw bedrijf efficiënter laten werken en dus tijd en geld besparen.  

Maak nu een afspraak

Er wordt ook wel eens gezegd: De Flexbranche is de markt met de uitzonderingen van de uitzonderingen.