Alles wat u doet op één plek

De basis voor Flexxuur, waar alles samenkomt

Flexorganisaties maken het verschil door zich te kunnen focussen op hetgeen wat voor hun echt belangrijk is, zodat zij hun opdrachtgevers en flexkrachten beter kunnen bedienen. Hiervoor zoeken ze specialistische softwarepartners met kennis van hun branche. Partners die meedenken en oplossingen bieden voor uitdagingen die al bestaan of die nog komen gaan. Het is belangrijk voor flexorganisaties om samen te werken met softwarepartners die niet alleen software leveren, maar ook begrijpen hoe de branche werkt en proactief kunnen meedenken over oplossingen voor huidige en toekomstige uitdagingen. 

 • Branchekennis: Softwarepartners met ervaring in de uitzendbranche begrijpen de specifieke behoeften en uitdagingen van deze sector. Ze kunnen oplossingen bieden die zijn afgestemd op de bedrijfsprocessen en compliance-eisen van flexorganisaties.

 • Efficiëntie en automatisering: Aangepaste software kan helpen bij het automatiseren van repetitieve taken zoals urenregistratie, facturering en loonadministratie, waardoor organisaties tijd en middelen kunnen besparen.

 • Flexibiliteit: Flexibiliteit is essentieel in de uitzendbranche, en op maat gemaakte software kan gemakkelijker worden aangepast en uitgebreid om aan veranderende behoeften te voldoen.

 • Compliance: De uitzendbranche is onderhevig aan complexe arbeidswetten en CAO’s. Gespecialiseerde software kan helpen om aan deze regelgeving te voldoen en risico’s te minimaliseren.

 • Klant- en kandidaat tevredenheid: Door processen te stroomlijnen en nauwkeurigheid te verbeteren, kunnen flexorganisaties beter voldoen aan de behoeften van hun klanten en flexkrachten, wat leidt tot een hogere klant- en kandidaatstevredenheid.

Al uw documenten digitaal

Het beheren van documenten in Flexxuur klinkt als een waardevolle functie voor flexorganisaties in de uitzendbranche. Het centraliseren en digitaal beschikbaar maken van relevante documenten heeft verschillende voordelen:

 1. Efficiëntie: Door documenten op één plaats te bewaren, kunnen medewerkers ze snel en gemakkelijk vinden wanneer dat nodig is. Dit bespaart tijd die anders zou worden besteed aan het doorzoeken van fysieke dossiers of verschillende digitale locaties.

 2. Veiligheid: Het beheer van toegangsrechten zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde personen bepaalde documenten kunnen bekijken of bewerken. Dit helpt bij het waarborgen van de privacy en beveiliging van gevoelige informatie, zoals identiteitsbewijzen.

 3. Compliance: Het bijhouden van relevante documenten, zoals arbeidscontracten en loonstroken, is essentieel voor naleving van de arbeidswetgeving en CAO’s. Met een geïntegreerd systeem kunnen organisaties ervoor zorgen dat ze altijd over de juiste documenten beschikken.

 4. Aanpasbaarheid: De mogelijkheid om verschillende soorten documenten toe te voegen en aan te passen aan de specifieke behoeften van de organisatie biedt flexibiliteit.

Al met al lijkt deze functie van Flexxuur te voorzien in de behoeften van flexorganisaties om hun documentbeheer te stroomlijnen en te verbeteren, wat kan bijdragen aan efficiëntie, compliance en klanttevredenheid. Het geeft de organisatie de tools om belangrijke documenten veilig en georganiseerd te beheren.

De portal voor jou je uitzendkrachten en je inleners

De flexibiliteit die Flexxuur biedt, lijkt een waardevolle troef te zijn voor uitzendorganisaties. Hiermee kunnen organisaties hun uitzendprocessen aanpassen aan hun specifieke behoeften en die van hun inleners en uitzendkrachten. Enkele belangrijke aspecten van deze flexibiliteit omvatten:

 1. Urenregistratie: Het systeem biedt de mogelijkheid om zowel inleners als uitzendkrachten de verantwoordelijkheid te geven voor het registreren van gewerkte uren. Dit stelt organisaties in staat om de meest efficiënte workflow te kiezen op basis van de voorkeuren van hun klanten en de aard van het werk.

 2. Accorderen: Het systeem biedt de flexibiliteit om te bepalen wie de bevoegdheid heeft om gewerkte uren te accorderen. Dit kan variëren afhankelijk van de specifieke situatie en de wensen van de organisatie en inleners.

 3. Klantspecifieke processen: Het feit dat Flexxuur aangeeft dat je per inlener kunt aangeven hoe zij hun processen willen inrichten, is bijzonder waardevol. Hiermee kunnen organisaties voldoen aan de verschillende vereisten en verwachtingen van hun klanten, wat kan bijdragen aan klanttevredenheid en een goede relatie met inleners.

 4. Optimale flexibiliteit: De mogelijkheid om zelf keuzes te maken met betrekking tot processen en workflows zorgt voor een zeer aanpasbare oplossing. Hierdoor kunnen organisaties hun uitzendprocessen op maat maken en voortdurend aanpassen aan veranderende behoeften.

Al met al lijkt Flexxuur in staat te zijn om uitzendorganisaties te ondersteunen bij het optimaliseren van hun processen en het afstemmen van hun dienstverlening op de specifieke wensen van zowel inleners als uitzendkrachten. Dit niveau van flexibiliteit kan een belangrijk concurrentievoordeel zijn in de uitzendbranche.

Documenten digitaal ondertekenen

Het aanbieden van de mogelijkheid om digitale handtekeningen te verzamelen voor belangrijke documenten is een waardevolle functie, vooral in de uitzendbranche waar documenten zoals arbeidscontracten en samenwerkingsovereenkomsten cruciaal zijn. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van digitale handtekeningen in Flexxuur:

 1. Efficiëntie: Het gebruik van digitale handtekeningen versnelt het ondertekeningsproces aanzienlijk in vergelijking met traditionele papieren handtekeningen. Uitzendkrachten en inleners kunnen documenten snel en gemakkelijk ondertekenen, wat de doorlooptijd van de aanwervings- en contractprocessen verkort.

 2. Nauwkeurigheid: Digitale handtekeningen bieden een hogere mate van nauwkeurigheid en zekerheid dan handgeschreven handtekeningen. Het systeem kan de integriteit van het ondertekende document bewaken en bevestigen.

 3. Toegankelijkheid: Het maakt het voor alle betrokken partijen gemakkelijk om documenten elektronisch te ondertekenen, ongeacht hun locatie. Dit is vooral handig voor organisaties met verspreide teams of inleners.

 4. Beveiliging: Digitale handtekeningen kunnen worden beveiligd met verschillende lagen beveiligingsmaatregelen om de authenticiteit en geldigheid te waarborgen, zoals verificatie via e-mail of sms.

 5. Archivering en opvolging: Digitale handtekeningen vereenvoudigen de archivering en opvolging van ondertekende documenten. Het systeem kan bijhouden welke documenten zijn ondertekend, door wie en wanneer, wat handig is voor compliance en administratieve doeleinden.

 6. Milieuvriendelijk: Het verminderen van het gebruik van papier en inkten draagt bij aan milieuvriendelijke bedrijfspraktijken.

Het gebruik van digitale handtekeningen in Flexxuur kan het hele proces van contract- en documentbeheer stroomlijnen en vereenvoudigen, waardoor organisaties tijd en middelen kunnen besparen en de nauwkeurigheid en beveiliging kunnen verbeteren. Het is een belangrijke functie om de efficiëntie en effectiviteit van uitzendprocessen te verbeteren.

Alles wat u zoekt op een plek

Laten we eerlijk zijn de Uitzendbranche is er eentje die vrij complex is. Moderne Backoffice/Uitzend-organisaties moeten kunnen zoeken, plaatsingen maken, uren invoeren, CAO’s kennen, factureren, betalen, crediteren,  enzovoorts. En dit alles vanuit één systeem. In het huidige landschap moet dit systeem met data in de cloud, veilig en overal toegankelijk zijn. Op kantoor, vanuit huis of onderweg. Flexxuur is die thuisbasis voor je team.

Maak nu een afspraak

Moderne Backoffice/Uitzend-organisaties moeten diverse taken beheren, zoals zoekopdrachten, plaatsingen, urenregistratie, en CAO-naleving, zowel voor reguliere werknemers als freelancers. Flexxuur biedt een geïntegreerd platform om al deze processen op één plek te beheren.